Få ut mer av firmafesten

Tänk er en fest där det bjuds på bira och pizza. Eller i alla fall där festen är uppbyggd kring mat, alkohol och mingel. Ja, så ser en typisk fest ut. Men, tänk er nu vad som skulle hända om festen för företaget; stort skoföretag eller en liten firma, fick en ny punk på festen: föreläsning, eller kanske inspirationsföreläsning. En fest för de anställda ska vara en härlig och underhållande kväll. Men även givande på andra plan än gratis alkohol och mat. Let’s talk about är ett företag som hjälper eller inspirerar andra företag och kommer med motivation I form av positive budskap, kämparglöd eller vilken typ av underhållning ni vill ha.

Variation av talare

Beroende på vad för typ av fest det ska bli, väljer du en talare som lyfter upp festens tema: Ska det handla om seriöst business snack, pepp med självkänslan och ett inspirerande möte där vi boostar upp oss från insidan eller vill vi stå med en öl i handen och skratta åt en rolig komiker. Det finns olika företag som sysslar med detta, och många artister man kan hyra. En av dem är Dogge Doggelito som är känd från rappgruppen Lattin Kings och som synd i tv-rutan när det slås om till reklam. I en intervju pratar han om sin uppväxt och att boka in honom för en fest eller varför inte bara till en inspirerande dag för att lyssna och bli inspirerad till hur man finner sin grej här i livet.

– Vi bodde i den tuffare delen och mamma jobbade jämt. Hon kunde inte ha någon koll på oss ungar, men genom breakdansen som slog igenom på 80-talet hittade jag något som jag verkligen ville göra. Jag ville hålla på med hiphop – det blev min grej, säger Dogge.