Rengöringsprodukter för kontoret

Det är smart att alltid ha rengöringsprodukter på lager som hjälper dig att hålla rent på kontoret. Inte bara på toaletten och i fikarummet, utan även datorn och mobilen. Så minskar du risken för både corona, influensa och att bli magsjuk.

Det är viktigt att kontoret är en ren, fräsch och hygienisk plats. Genom att ha olika slags rengöringsprodukter hemma är det mycket lättare att hålla rent och snyggt. Satsa på toalettrengöring, diskmedel, rengöringskit för datorn, antibakteriell spray till mobilen samt engångshandskar. Köp online så sparar du tid. Skapa ett lager så att det alltid går att städa och hålla snyggt. Gå in på www.alloffice.se/stad-hygien/hygienprodukter/engangshandskar och köp hygienprodukter som engångshandskar, rengörningskit för mobil och dator och all annan utrustning som du behöver för ett fräscht kontor.

Rent och snyggt på kontoret

Många kontor har en lokalvårdare som städar. Trots det är det smart att investera i hygienprodukter så att du alltid kan hålla kontoret rent. Om du inte har en städare som håller kontoret rent åt dig är det än viktigare att du verkligen har alla medel som behövs. Det är smart att alltid ha ett lager med engångshandskar till hands, om det uppstår problem med avloppet. Enligt SVT blir det ofta ”stopp i avlopp” då många använder hushållspapper i toaletten.

Ett ställe som kan bli väldigt ohygieniskt är datorn. Därför bör du ha ett rengöringskit för att rengöra den. Forskning visar att Corona kan färdas över två meter i luften.

– Vi har hittat virus i små partiklar som kan stanna i luften upp emot en timme, berättar Sara Thuresson till Expressen.

Genom att hålla rent undviker du att bli sjuk. Det är en bra åtgärd för att spara pengar: både för dig som enskild person, men också för företaget.